vestiging

Werkwijze

Ramen en deuren laten plaatsen? Bezoek onze toonzaal  of vraag vrijblijvend een plaatsbezoek of offerte aan.

Eerlijke adviezen en transparante offertes. Correcte afspraken over timing. Een snelle naservice. ‘Eerlijk duurt het langst’ vormt sinds 1991 het uitgangspunt van BB ramen & deuren. Al deze aandachtspunten vormen onze klantgerichte en uiterst persoonlijke bedrijfsaanpak. Elk lid van de BB Familie is doordrongen van deze filosofie. Als Profel Expert staan we bovendien garant voor enkele glasheldere beloftes.

1. Laat je inspireren in onze toonzaal of kies voor een plaatsbezoek

Tijdens de openingsuren ben je altijd vrijblijvend welkom in onze toonzaal. We verwelkomen je met de glimlach en laten je een eerste keer kennismaken met ons uitgebreide gamma. Je vindt in onze toonzaal tal van inspirerende demonstratieopstellingen.

Als je dit wenst, maken we meteen een vervolgafspraak met één van onze adviseurs. Doorheen het verdere traject blijft dit jouw vaste aanspreekpunt binnen de BB Familie.

Tijdens het plaatsbezoek nemen we de offertematen én voorzien we alle nodige tijd om je wensen en behoeften te bespreken. Het geeft ons meteen ook de kans om de technische mogelijkheden te analyseren.

2. Persoonlijke presentatie en verfijning van de offerte

Op basis van je eerste voorkeuren werken wij een complete en gedetailleerde offerte uit. Zo weet je in alle transparantie wat je mag verwachten voor je investering. Je krijgt van ons meteen de juiste prijs.

We stellen onze offerte persoonlijk aan je voor in onze toonzaal. Zo krijg je meteen de kans om de voorgestelde materialen zelf te zien en te voelen. Daarnaast doorlopen we samen alle keuzes voor de laatste opties.

Kan je de knoop niet meteen doorhakken? Geen probleem, kom gerust een tweede of derde keer langs. Wij maken telkens de nodige tijd voor je vrij.

3. Gedetailleerde opmetingen

Elk project staat voor 100% maatwerk. Na bevestiging van de opdracht komt zaakvoerder Jente opnieuw ter plaatse voor een gedetailleerde en definitieve opmeting. Deze opmeting vormt de basis voor een correcte werkvoorbereiding van Profel.

Na de definitieve opmeting vatten we de gemaakte keuzes nog eens samen in een eindbevestiging. Zo zijn we helemaal zeker van de juiste afspraken en het verwachtingspatroon én voldoen we aan één van onze glasheldere Profel beloftes: uw offerte = uw factuur.

4. Plaatsing en afwerking door eigen vakmensen

Wij beschikken over vier ervaren plaatsingsteams die vakmanschap van het hoogste niveau garanderen. Met 30 jaar ervaring beschikken we over de beste monteurs van Limburg! Elk team wordt aangestuurd door een ploegbaas. Deze vormt tijdens de werken je rechtstreekse aanspreekpunt. Onze vakmensen halen eer uit hun werk. Met minder dan perfect nemen ze geen genoegen.

5. Finaal plaatsbezoek door zaakvoerder Jente

Na elke opdracht komt zaakvoerder Jente langs om het eindresultaat te bekijken en foto’s te maken. Met dit plaatsbezoek houdt hij de vinger aan de pols omtrent de tevredenheid van onze klanten.

Daarnaast controleert Jente de uniforme werkwijze van onze verschillende plaatsingsploegen. We willen dat elke plaatsingsploeg op exact dezelfde manier het buitenschrijnwerk plaatst.

6. Snelle naservice

Schade geleden door een inbraak? Glasbreuk na een storm? Een deur die schuurt of een raam dat knelt? Wij beschikken over een voltijdse servicemedewerker die paraat staat met snelle oplossingen voor deze technische probleempjes. Afhankelijk van de urgentie, kunnen wij binnen de werkdag na jouw melding langskomen.
Lees hier meer over onze naservice.

Ramen en deuren laten plaatsen? Bezoek onze toonzaal of vraag vrijblijvend een plaatsbezoek of offerte aan.