Team

Al meer dan 30 jaar bewijst BB dat het in de bouwsector ook anders kan. Eerlijkheid, transparantie én correct werken. Dat waren de belangrijkste uitgangspunten van oprichtster Betty Boyen bij de start van BB. Haar kinderen Jente en Jana Wilms bouwen BB volgens dezelfde bedrijfsfilosofie verder uit tot dé kwaliteitsreferentie voor ramen en deuren in de ruime regio rond Tongeren. Hiervoor werken ze nauw samen met hun team van twintig medewerkers. Samen met de klanten vormen alle medewerkers een hechte BB Familie. Wanneer je onze showroom binnenstapt, dan voel je meteen de hechte band. Lees hier onze missie en visie.

team Eerlijkheid bestaat ook in de bouw

Juiste prijzen, correct werk uitvoeren, openheid naar klanten. Woord is woord. Afspraak is afspraak. Betty wilde het met BB helemaal anders aanpakken dan haar meeste concurrenten begin jaren ’90. En met succes. Zonder al te veel reclame groeide BB uit tot een sterke speler voor ramen en deuren in Tongeren. Al vanaf het begin koos BB voor een samenwerking met Profel, dé fabrikant van kwaliteitsvolle ramen en deuren.

teamKinderen aan het roer

Kinderen Jente en Jana Wilms namen inmiddels al een tijdje de bedrijfsleiding over. Zij bleven volledig trouw aan de waarden en normen die BB in de beginjaren succes brachten. De samenwerking gebeurt op basis van vertrouwen. Klanten worden bovendien correct geïnformeerd, ook al levert dit minder omzet op. Sinds 2013 werkt BB vanuit een gloednieuwe showroom. De talrijke demonstratieopstellingen biedt nog meer mogelijkheden om klanten persoonlijk te adviseren en te begeleiden.

team Samen met de BB Familie

Niet alleen met onze klanten streven we naar een hechte en persoonlijke relatie. Onze medewerkers beschouwen we als familie. De meeste mensen zijn al jarenlang bij ons in dienst. Daarom spreken we dan ook graag over de BB Familie. Wij beschikken over een team van in totaal 20 medewerkers.

Van de administratieve medewerkers of de adviseurs, de plaatsers tot en met onze poetsmedewerker. Samen werken we aan één doel: onze klanten de topservice geven die ze verdienen.