In Limburg op zoek naar een plaatser van sectionaalpoorten?

Ook voor sectionaalpoorten ben je bij BB ramen en deuren uit Tongeren (Limburg) aan het juiste adres. Wil je onze mogelijkheden voor sectionaalpoorten met eigen ogen ontdekken? In onze showroom in Tongeren (Limburg) heten we je van harte welkom. Heb je liever dat we meteen langskomen voor een adviesgesprek en een vrijblijvende opmeting? Maak dan je afspraak met één van onze adviseurs. Wij plaatsen in heel Limburg sectionaalpoorten van het Belgische kwaliteitsmerk Profel. Zowel voor onze sectionaalpoorten als voor ramen en deuren werken wij samen met Profel. Dit betekent dat je bij BB ramen en deuren een sectionaalpoort kunt kiezen die qua kleur, stijl en afwerking perfect aansluit bij je nieuwe ramen en deuren. Daarnaast plaatsen wij ook poorten van Hörmann.

Waarom sectionaalpoorten in Limburg laten plaatsen door BB ramen en deuren?

Net zoals voor onze ramen en deuren garandeert BB ramen en deuren uit Tongeren voor sectionaalpoorten een totaalservice. Onze service start met persoonlijk advies. Samen maken we voor jouw sectionaalpoort de beste keuzes.

Je bent voor onze eerste ontmoeting welkom in onze showroom of wij komen bij jou langs. In elk geval ontvang je een gedetailleerde offerte die we toelichten en verder bespreken in onze showroom. Zo kan je aan de hand van onze demonstratieopstellingen je finale keuzes maken.

De sectionaalpoorten die wij in Limburg al installeerden, werden vakkundig geplaatst. Dat geldt ook voor de eventuele binnenafwerking, mogelijke aanpassingswerken of de elektrische automatisatie. Wij hebben gecertificeerde elektriciens in huis zodat we ook dit facet volledig op ons kunnen nemen.

Profel: dé sectionaalpoorten van en voor Limburg

Met de sectionaalpoorten van Profel haal je en op top Limburgs product in huis. Profel groeide de afgelopen 65 jaar uit tot een kwaliteitsreferentie wat betreft ramen, deuren en sectionaalpoorten. De naam en faam van dit merk overstijgt Limburg. Ook voor de sectionaalpoorten ontwikkelde Profel een compleet gamma aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

Ook poorten van Hormann

Naast de poorten van Profel bieden wij ook de kwaliteitspoorten van Hörmann aan. Deze naam staat al vele decennia synoniem voor kwaliteitsvol maatwerk.

In Limburg op zoek naar een specialist in sectionaalpoorten? Breng dan een bezoek aan de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of maak een afspraak voor een opmeting ter plaatse.