In Limburg rolluiken laten plaatsen? Kies voor BB ramen en deuren

Als je in Limburg zoekt naar een specialist voor het plaatsen van rolluiken, dan maak je met BB ramen en deuren uit Tongeren altijd de juiste keuze. Wij beschikken over verschillende mogelijkheden, zodat we voor elke situatie de juiste rolluiken adviseren. De afgelopen 25 jaar bouwden wij een ijzersterke reputatie op in heel Limburg voor het plaatsen van rolluiken. Wij plaatsen in heel Limburg zowel rolluiken in nieuwbouwwoningen als in bestaande huizen. Als je dit wenst, nemen wij als gecertificeerde elektricien ook de volledige automatisatie op ons. Kom langs in onze showroom in Tongeren en ontdek de mogelijkheden. Een medewerker leidt je graag rond. Wil je dat wij meteen langskomen om de mogelijkheden te bekijken en de situatie op te meten? Maak dan hier je afspraak met één van onze adviseurs.

Welke rolluiken plaatsen wij in Limburg?

Wij werken samen met het Belgische kwaliteitsmerk Wilms. Volledig op maat vervaardigt Wilms jouw rolluiken in de eigen productievestigingen in Meerhout. Dit Belgische kwaliteitsmerk staat garant voor een optimale kwaliteit.

Er bestaan verschillende types van rolluiken. Dankzij ons deskundig advies maak je steeds de juiste keuze. We maken een onderscheid tussen:

  • Voorzetrolluiken: deze rolluiken plaatsen we in heel Limburg zonder breekwerken. Deze rolluiken bieden de perfecte oplossing voor woningen die nog geen rolluiken hebben en wanneer je de bestaande ramen behoudt. Als er boven het raam geen ruimte is voor een inbouwrolluik, dan garandeert een voorzetrolluik altijd een oplossing.
  • Inbouwrolluiken: deze rolluiken integreren zich mooi in je gevel. Eens open zie je deze rolluiken amper. Een neergelaten inbouwrolluik staat strak in het gevelvlak. Voor inbouwrolluiken moet de rolluikkast met oprolas boven het raam geïnstalleerd worden. Meestal plaatsen we inbouwrolluiken samen met nieuwe ramen. Daarnaast is het perfect mogelijk om oude inbouwrolluiken te vervangen.
  • Combirolluiken: een combirolluik wordt vooraf op je raam gemonteerd. Het rolluik en het raam vormen samen één geheel. Je kan een combirolluik dus alleen laten plaatsen bij het vernieuwen van de ramen. De rolluikgeleiders komen dan achter het metselwerk geplaatst, wat ze minder zichtbaar maakt. Deze combirolluik biedt de mogelijkheid om langs de binnenzijde van de woning technische herstellingen uit te voeren aan het rolluik.

Waarom je rolluiken in Limburg laten plaatsen door BB ramen en deuren?

BB ramen en deuren specialiseert zich met eigen vakmensen in het plaatsen van ramen, deuren en rolluiken. Voor ramen en deuren werken we samen met het Limburgse kwaliteitsmerk Profel, voor de rolluiken selecteerden we het Belgische merk Wilms. Wij werken uitsluitend met eigen plaatsers. Nooit gebeurt iets in onderaanneming. Dat geldt ook voor de binnenafwerking, kleinere aanpassingswerken die nodig zijn of voor de elektriciteitswerken.

Onze samenwerking steunt op vertrouwen. Wij bezorgen elke klant vooraf een gedetailleerde offerte. Je betaalt geen voorschot. We rekenen pas af na de plaatsing. Onze meest ervaren medewerker richt zich 100% op een snelle naservice. Bij dringende probleempjes of herstellingen is onze medewerker Jimmy binnen de werkdag ter plaatse. Hij is onze meest ervaren medewerker met de langste staat van dienst.

Rolluiken laten plaatsen in Limburg? Bezoek de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.