De specialist voor het vervangen van ramen en deuren

Naast het plaatsen van ramen en deuren in een nieuwbouw, specialiseert BB ramen en deuren uit Tongeren zich in het vervangen van ramen en deuren. Bij het vervangen van ramen en deuren is het zeer belangrijk om veel aandacht te besteden aan de binnenafwerking. Op dat vlak bieden wij alle mogelijkheden: bepleistering, afwerking in PVC, bekasting in MDF,… Aanvullend op het vervangen van je ramen en deuren installeren wij ook rolluiken of zonnescreens. Wij plaatsen zowel ramen en deuren in PVC, aluminium als hout. Onze mogelijkheden met eigen ogen ontdekken? Kom dan langs in onze showroom in Tongeren. Of heb je liever dat één van onze adviseurs bij je langskomt om het vervangen van je ramen en deuren technisch te bekijken. Tijdens deze afspraak bespreken we je wensen en meten we meteen alles op, waarna we een gedetailleerde offerte uitwerken. Maak hier je afspraak voor een bezoek bij je thuis.

Waarom je ramen en deuren laten vervangen door BB ramen en deuren?

BB ramen en deuren garandeert een persoonlijke klantenservice en vakmanschap. Alles gebeurt met eigen vakmensen, ook de binnenafwerking én eventuele aanpassingswerken tijdens het vervangen van je ramen en deuren. Wij werken nooit met onderaannemers omdat we volledige controle willen over de orde en netheid op de werf én het eindresultaat.

Eén raam of alle ramen en deuren vervangen? Je bent voor elke opdracht bij ons welkom. Alles gebeurt op basis van vertrouwen.

Ramen en deuren laten vervangen? Bezoek onze showroom in Tongeren of maak je afspraak voor een plaatsbezoek.

Je ramen en deuren vervangen door het Belgische kwaliteitsmerk Profel

Wanneer je je ramen en deuren laat vervangen door BB ramen en deuren, dan kies je meteen ook voor het Belgische kwaliteitsmerk Profel. Profel is een op en top Limburgs bedrijf dat in Overpelt zelf alle ramen en deuren in PVC, aluminium en hout maakt. Daarbij staat Profel al meer dan 65 jaar garant voor 100% maatwerk, wat van groot belang is bij het vervangen van ramen en deuren.

Profel is een uitstekend merk voor het vervangen van bestaande ramen en deuren. Zo heeft Profel een zeer uitgebreid gamma inzake kleuren, profielstijlen en afwerkingsmogelijkheden. Ook voor de binnenafwerking ontwikkelde Profel heel wat hulpstukken en accessoires.