Dé specialist in ramen en deuren voor de regio Tongeren

Ramen en deuren laten plaatsen? Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

BB ramen en deuren is dé specialist in ramen en deuren voor de regio Tongeren. Al meer dan 30 jaar plaatsen wij ramen en deuren in Tongeren en omstreken. Wij staan daarbij garant voor 100% maatwerk. Zowel ramen en deuren in hout, PVC als aluminium zijn mogelijk. Als plaatser van ramen en deuren in Tongeren en omliggende regio’s specialiseren wij ons in een vakkundige plaatsing én een verfijnde binnenafwerking. Alles gebeurt met eigen vakmensen van onze BB ramen en deuren Familie. Ontdek zelf de mogelijkheden? Bekijk de opties voor ramen en deuren in onze showroom in Tongeren of maak meteen een afspraak voor een plaatsbezoek, inclusief vrijblijvende opmeting. Wij plaatsen ramen en deuren van het Limburgse kwaliteitsmerk Profel

Zowel voor het plaatsen van ramen en deuren in een nieuwbouw als voor het vervangen van bestaande ramen en deuren ben je bij ons aan het juiste adres. De afgelopen 25 jaar bouwden wij in onze thuisregio Tongeren een ijzersterke reputatie op voor een kwaliteitsvolle plaatsing van ramen en deuren in alle mogelijke stijlen en vormen.

Onze vakmensen nemen nooit genoegen met half werk. Elk raam moet tot in de puntjes worden afgewerkt. Bovendien laten wij je woning steeds net en proper achter.

Sterk in binnenafwerking

Het vervangen van ramen en deuren vormt onze hoofdspecialiteit. Wij onderscheiden ons door de gedetailleerde binnenafwerking, uitgevoerd door eigen vakmensen. Ook voor kleine aanpassingswerken die gepaard gaan met het plaatsen of vernieuwen van je ramen en deuren, kan je op ons rekenen.

Wij plaatsen ramen en deuren van Profel

Al meer dan 25 jaar specialiseren wij ons in het Limburgse kwaliteitsmerk Profel. Wij zijn de enige Profel Expert in de regio Tongeren en omstreken voor het plaatsen van ramen en deuren van dit kwaliteitsmerk. Profel legt de lat bijzonder hoog voor wie hun ramen en deuren mag plaatsen.

Wanneer je in zee gaat met een Profel Expert, dan ben je zeker van maatwerk én kwaliteitsvolle ramen. Profel maakt in eigen vestiging elk raam vanaf de basisgrondstoffen. Zowel ramen in PVC, aluminium als hout zijn perfect mogelijk. Profel blikt terug op meer dan 65 jaar ervaring.

Raam laten vervangen? Bezoek de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.