Dé specialist voor ramen en deuren in Riemst

Tal van inwoners van Riemst ontdekten de afgelopen jaren de kwaliteiten van BB ramen en deuren voor het plaatsen van ramen en deuren. Al meer dan 25 jaar plaatsen wij vanuit onze vestiging in Tongeren vrijwel wekelijks ramen en deuren in Riemst. Een persoonlijke service en vakmanschap voor de plaatsing vormen de belangrijkste succesfactoren. Om dit te bereiken, werken wij uitsluitend met eigen plaatsingsteams. Elk project voor ramen en deuren in Riemst start met het juiste advies. Hiervoor nodigen we je graag uit in onze showroom in Tongeren, waar een van onze adviseurs je rondleidt en de verschillende demonstratieopstellingen toont. Wil je liever dat we meteen langskomen in Riemst om je nieuwe ramen en deuren te bespreken? Dat kan perfect, onze adviseurs maken een afspraak om de technische mogelijkheden te bekijken. Daarbij nemen ze meteen de nodige offertematen.

Waarom in Riemst je ramen en deuren laten plaatsen door BB ramen en deuren?

Als je kiest voor BB ramen en deuren, dan kies je voor een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij bouwden in deze periode een sterke referentielijst op van tevreden klanten, ook in Riemst. Naast het plaatsen van ramen en deuren in nieuwbouwwoningen, zijn wij dé specialist voor het vervangen van ramen en deuren. Dit vereist meer vakmanschap voor de binnenafwerking. Bovendien is ook net en proper werken zeer belangrijk. Onze eigen plaatsingsteams besteden zeer veel aandacht aan al deze zaken. Zo werken wij nooit met onderaannemers, ook niet voor de binnenafwerking.

Klantenservice staat voorop. Dit betekent: advies op maat ter plaatse, een uitgebreide showroom met veel demonstratieopstellingen, een gedetailleerde offerte met persoonlijke toelichting, een snelle naservice,… Bovendien werken wij met onze klanten op basis van vertrouwen. In tegenstelling tot de meeste plaatsers van ramen en deuren, werken wij nooit met voorschotten. Ontdek hier onze werkwijze.

Welke ramen en deuren plaatsen wij in Bilzen?

BB ramen en deuren werkt voor het plaatsen van ramen en deuren met de drie materiaalsoorten PVC, aluminium en hout. Als Profel Expert werken wij voor deze drie raamtypes samen met het Belgische kwaliteitsmerk Profel. Zij beschikken in Overpelt over een ultramoderne productievestiging waar volledig op maat ramen in PVC, hout en aluminium worden vervaardigd. Profel bouwt elk raam vanaf de ruwe grondstoffen tot en met de kleinste details.

Profel kan terugblikken op een succesvolle bedrijfsgeschiedenis van maar liefst 65 jaar. Zij zijn de trendsetter voor de ontwikkeling van nieuwe ramen en deuren. Ook in Riemst vind je honderden ramen en deuren van Profel terug. Voor elk materiaal heeft Profel een enorme keuze aan profielstijlen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Dankzij ons deskundig advies vind je binnen dit gamma vast en zeker je ding.

Nood aan ramen en deuren in Riemst? Bezoek onze showroom in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.