Wil je ramen en deuren laten plaatsen?

Ramen en deuren laten plaatsen? Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

Op zoek naar een specialist voor het plaatsen van ramen en deuren? Vertrouw dan op de vakbekwaamheid en klantenservice van BB ramen en deuren uit Tongeren. Wij richten ons op grote delen van Limburg. Al meer dan 30 jaar plaatsen wij ramen en deuren in opdracht van klanten uit de regio’s Tongeren, Bilzen, Riemst, Borgloon en Hasselt. Alles gebeurt door eigen vakmensen, ook de binnenafwerking en eventuele aanpassingswerken. Wij blinken uit in een sterke prijs/kwaliteitsverhouding, waarbij we ramen en deuren in PVC, aluminium of hout plaatsen van het Belgische kwaliteitsmerk Profel. Ontdek in onze showroom welke ramen en deuren wij plaatsen. Een van onze adviseurs leidt je graag rond. Of heb je liever dat wij meteen ter plaatse komen voor de nodige opmetingen en technische analyse? In dat geval komen onze adviseurs op afspraak graag langs.

Waarom je ramen en deuren laten plaatsen door BB ramen en deuren?

BB ramen en deuren is al meer dan 25 jaar een vertrouwde speler in Tongeren en omstreken voor het plaatsen van ramen en deuren. Onze klantenservice kenmerkt zich door een persoonlijke en eerlijke aanpak, met veel aandacht voor advies én een gedetailleerde offerte. Wij werken bovendien niet met een voorschot. De vertrouwensrelatie met onze klanten primeert.

Wij plaatsen onze ramen en deuren altijd met eigen vakmensen. Niets gebeurt in onderaanneming. Wij staan bijzonder sterk inzake binnenafwerking. Deze gebeurt volledig naar wens. Vooral bij het vervangen van bestaande ramen en deuren is dat van groot belang.

Wat zijn onze mogelijkheden voor het plaatsen van ramen en deuren?

Dankzij onze nauwe samenwerking met Profel hebben wij voor elke situatie gegarandeerd de juiste oplossing. Profel kan als Limburgs topmerk terugblikken op meer dan 65 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van kwaliteitsvolle ramen. Alle ramen in pvc, aluminium en hout worden gemaakt in de productievestiging in Overpelt.

Dankzij het uitgebreide gamma van Profel heb je de ultieme keuzevrijheid inzake profielstijl, kleur of afwerking. Onze adviseurs staan je graag bij voor het maken van de juiste keuzes.

Ramen en deuren laten plaatsen? Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.