Voor Hasselt op zoek naar een plaatser van ramen en deuren?

Wie in Hasselt zoekt naar een vakbekwame plaatser van ramen en deuren, die moet zeker bij BB ramen en deuren aankloppen. Ook in Hasselt plaatsen wij al talrijke ramen en deuren in een nieuwbouw of vervingen we de bestaande ramen en deuren. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke, klantgerichte aanpak én een vakkundige plaatsing met een verfijnde binnenafwerking. Vanuit Hasselt ben je binnen het half uur in onze showroom in Tongeren om de eindeloze mogelijkheden voor ramen en deuren te ontdekken. Of heb je liever dat we meteen bij je thuis in Hasselt langskomen voor gericht advies? Maak dan hier je afspraak. Wij specialiseren ons al meer dan 25 jaar in de ramen en deuren van het Limburgse kwaliteitsmerk Profel.

Waarom je ramen en deuren in Hasselt laten plaatsen door BB ramen en deuren?

BB ramen en deuren onderscheidt zich door een persoonlijke, klantgerichte én correcte aanpak. Dit begint al bij de hartelijke ontvangst in onze showroom waar we je de verschillende mogelijkheden demonstreren. Daarnaast komen we vrijblijvend bij je thuis langs voor opmetingen en technisch advies ter plaatse.

Voor de plaatsing werken we met vier eigen teams van ervaren vakmensen. Niets gebeurt in onderaanneming, ook niet wat betreft de binnenafwerking. Met half werk nemen onze vakmensen geen genoegen. Deze binnenafwerking vormt één van onze belangrijkste troeven. Wij laten de werf zeer steeds net en proper achter.

Voor welke ramen en deuren in Hasselt kan je bij ons terecht?

Wij zijn een Profel Expert. Dat betekent dat wij voldoen aan de strenge selectiecriteria van het Belgische kwaliteitsmerk Profel. Als officiële verdeler van Profel in Limburg plaatsen wij ook ramen en deuren in Hasselt en omgeving.

Profel staat al meer dan 65 jaar garant voor ambachtelijk vakmanschap. Alle ramen in zowel PVC, aluminium als hout worden vervaardigd in de productievestiging in Overpelt. Maatwerk en productie-innovatie zijn bij Profel de norm. Bovendien heb je als klant een ruime keuze aan opties qua kleur, afwerking én profielstijl. Gelukkig staan onze adviseurs voor je klaar om samen met jou de mogelijkheden te bekijken. Ook voor de binnenafwerking krijg je advies op maat. In onze showroom word je rondgeleid door een van onze adviseurs.

Wil je ramen en deuren in Hasselt? Bezoek onze showroom in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.