Ramen en deuren laten plaatsen in Bilzen?

Ramen en deuren laten plaatsen in Bilzen? Op amper tien minuutjes rijden van Bilzen vind je in Tongeren BB ramen en deuren, dé specialist in ramen en deuren. De afgelopen 25 jaar bouwden wij in de streek een ijzersterke reputatie op van vakmanschap en persoonlijke klantenservice. Wij werken uitsluitend met eigen plaatsers. Bovendien mag je rekenen op deskundig advies. Bezoek onze showroom in Tongeren, op minder dan 15 kilometer van Bilzen. Voor ramen en deuren komen wij op afspraak ter plaatse voor een vrijblijvende opmeting en technische analyse. Maak hier je afspraak.

Waarom in Bilzen je ramen en deuren laten plaatsen door BB ramen en deuren?

Wij zijn een familiebedrijf waar klantenservice op de eerste plaats komt. Naast nieuwbouw specialiseren we ons in het vervangen van bestaande ramen en deuren. Dit betekent dat de binnenafwerking zeer veel aandacht krijgt. Wij werken binnen alles netjes af, volledig zoals jij het wenst.

Wij werken nooit met onderaannemers. De volledige plaatsing – inclusief de binnenafwerking – gebeurt door onze eigen vakmensen. Zij nemen geen genoegen met half werk. Alles moet tot in de kleinste puntjes afgewerkt zijn vooraleer zij een opdracht als afgerond beschouwen.

Advies op maat en een persoonlijke begeleiding vormen het vertrekpunt van een samenwerking op basis van onderling vertrouwen. Wij leveren uitsluitend gedetailleerde offertes af. Wanneer er na de plaatsing iets moet hersteld worden, staan wij vaak nog dezelfde werkdag voor je deur. Deze naservice geldt uiteraard ook voor de ramen en deuren die we plaatsen in Bilzen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Welke mogelijkheden voor ramen en deuren bieden wij in Bilzen?

Wij werken al meer dan 25 jaar samen met het Limburgse kwaliteitsmerk Profel. Profel maakt – volledig op maat van elke klant – ramen en deuren in hout, PVC en aluminium. In de productievestiging in Overpelt start Profel vanaf de ruwe grondstoffen voor het vervaardigen van elk raam, inclusief de beglazing.

Meer liefst één op tien Belgische gezinnen kiest bewust voor de ramen en deuren van Profel, zo ook veel inwoners van Bilzen. Het gamma van Profel op vlak van stijlen, kleuren, afwerkingsmogelijkheden en beglazingstypes is vrijwel eindeloos.

Een van onze medewerkers toont je in onze showroom de verschillende mogelijkheden en geeft je de eerste globale uitleg. Adviseurs komen ter plaatse en gaan technisch dieper op de mogelijkheden in.

Ramen en deuren laten plaatsen in Bilzen? Bezoek de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.