Raam laten vervangen? Kies voor BB ramen en deuren uit Tongeren

Veel plaatsers van ramen en deuren kiezen alleen voor grotere opdrachten en kan je moeilijk inschakelen voor het vervangen van één raam. BB ramen en deuren uit Tongeren vertrekt steeds vanuit de behoeftes van de klant. Dit betekent dat je bij ons zowel welkom bent voor een omvangrijke opdracht als voor het vervangen van één raam. Ook voor het vervangen van één raam mag je op ons rekenen voor een puike binnenafwerking. We laten alles piekfijn achter, tot in de kleinste details afgewerkt. Bezoek onze showroom of vraag meteen een plaatsbezoek aan voor een adviesgesprek en vrijblijvende opmeting.

Wat is onze werkwijze voor het vervangen van een raam?

Onze service voor het vervangen van één raam is exact hetzelfde als onze werkwijze voor het vervangen van alle ramen in een bestaande woning. Ofwel kom je eerst ter inspiratie langs in onze showroom. Daar word je verwelkomd door onze showroommedewerker. Hij of zij leidt je graag rond en geeft je een eerste idee van de mogelijkheden.

Wil je nadien een stap verder met ons? In dat geval maken we een afspraak voor een vrijblijvend thuisbezoek door onze adviseurs. Zij komen ter plaatse en bekijken de situatie. Tijdens dit plaatsbezoek nemen zij de offertematen en krijg je verdere technische toelichting. Vervolgens nodigen we je uit voor het bespreken van de offerte.

Bij het vervangen van een raam door BB ramen en deuren heb je meteen de mogelijkheid om kleinere aanpassingswerken te laten uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld een klein raam vervangen door een grote schuifraam? Dit kan perfect, wij voeren alles uit met eigen vakmensen. Veel van onze aandacht gaat naar de binnenafwerking. Nadat wij weg zijn, is alles tiptop afgewerkt.

Ook Profel bij het vervangen van een raam

Wij werken uitsluitend met het Limburgse kwaliteitsmerk Profel. Zij staan garant voor 100% maatwerk, wat zeer belangrijk is bij het vervangen van een raam. Profel maakt ramen in zowel hout, aluminium als PVC.

Raam laten vervangen? Bezoek de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.