Dé specialist voor ramen in PVC in heel Limburg

BB ramen en deuren uit Tongeren garandeert al meer dan 25 jaar een topservice voor het plaatsen van ramen in PVC. Onze kwaliteitsreputatie is inmiddels al in heel Limburg gekend. Wij beschikken over vier eigen plaatsingsteam die in heel Limburg ramen in PVC plaatsen. Daarbij specialiseren wij ons diepgaand in het vervangen van bestaande ramen. Bij deze opdrachten is vooral de binnenafwerking van groot belang. Je mag rekenen op 100% maatwerk. Woon je in Limburg én wil je onze mogelijkheden voor ramen in PVC ontdekken? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers tonen je graag de mogelijkheden. Of heb je liever dat één van onze raamadviseurs op afspraak bij je langskomt voor een opmeting en analyse ter plaatse.

Waarom je ramen in PVC in Limburg laten plaatsen door BB ramen en deuren?

BB ramen en deuren is al meer dan 25 jaar Profel Expert. Dat betekent dat wij aan de strikte kwaliteitseisen van Profel voldoen inzake vakkundige plaatsing en klantenservice. Wij werken met vier eigen plaatsingsteam. Zij nemen met niets minder genoegen dan een perfecte plaatsing. Ook de binnenafwerking en kleinere aanpassingswerken gebeuren door onze eigen mensen.

Een persoonlijke klantenservice en een vertrouwensrelatie staan bij BB ramen en deuren centraal. Je ontvangt altijd een gedetailleerde offerte. In onze showroom kan je met eigen ogen zien wat dit voorstel inhoudt. Bovendien werken wij nooit met voorschotten. Je betaalt gewoon na de plaatsing. Voor dringende naservice garanderen we een snelle dienstverlening binnen de 24 uur.

Ramen in PVC in Limburg? Dan moet je Profel kiezen

Wie in Limburg ramen en deuren van PVC wilt, maakt met Profel altijd de beste keuze. Profel is een op en top Limburgs kwaliteitsmerk. Dit merk specialiseert zich al meer dan 65 jaar in ramen en deuren. Profel maakt in Overpelt zowel ramen in PVC, hout als aluminium. Daarbij vertrekt Profel steeds vanaf de basisgrondstof en wordt het raam – volledig op maat van de klant – vervaardigd in de eigen productievestiging.

Ramen in PVC zijn steeds de juiste keuze, vooral ook bij het vervangen van je bestaande ramen. De mogelijkheden van Profel voor stijl, beglazing, afwerking,… zijn enorm. Ramen in PVC van Profel blinken uit in een ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Ramen in PVC laten plaatsen in Limburg? Bezoek de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.