PVC ramen laten plaatsen in Hasselt? Kies voor BB ramen en deuren

Als je in de regio Hasselt zoekt naar een vakman voor het plaatsen van ramen in PVC, dan ben je bij BB ramen en deuren aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar plaatsen wij ramen in PVC. Ook in Hasselt bouwden wij een sterke referentielijst op. Wil je de vrijwel eindeloze mogelijkheden van onze ramen in PVC kennen. Op minder dan een half uurtje rijden van Hasselt vind je onze showroom. Onze showroommedewerker leidt je graag rond en toont je de mogelijkheden. Als je wilt, komen wij op afspraak meteen ter plaatse naar Hasselt om de mogelijkheden voor ramen in PVC persoonlijk te bekijken. Maak hier je afspraak. Omdat wij werken met het Belgische kwaliteitsmerk Profel, ben je altijd zeker van 100% kwaliteitsvol maatwerk.

Welke service bieden wij in Hasselt voor ramen in PVC?

Vanuit Tongeren garanderen wij onze klanten in Hasselt een excellente service. Wij beschikken over eigen plaatsingsteams van ervaren vakmensen. Onze plaatsers werken met oog voor detail. Een perfecte plaatsing is voor onze mensen een erezaak.

Alles gebeurt met eigen medewerkers van onze BB ramen en deuren Familie, wij besteden niets uit aan onderaannemers. Dat geldt ook voor eventuele aanpassingswerken en de complete binnenafwerking. Ook na de plaatsing mag je op ons rekenen. Heb je een probleempje? Binnen de dag komen we bij je langs.

Wij werken met onze klanten op vertrouwensbasis. Zo betaal je bij ons nooit voorschotten. Na het plaatsen van de ramen in PVC, ontvang je het factuur. Dankzij de gedetailleerde offerte weet je bovendien vooraf exact wat het gaat kosten, zonder vervelende verrassingen.

Ramen in PVC van Profel? Het kan ook in Hasselt

De afgelopen 65 jaar groeide Profel uit tot hét Belgische kwaliteitsmerk voor ramen en deuren. Profel specialiseert zich in ramen en deuren in hout, aluminium en PVC. Ook talrijke inwoners van Hasselt zijn al overtuigd van de absolute kwaliteiten van dit eigen Limburgse merk.

Profel vervaardigt alle ramen volledig zelf, beginnende vanaf de basisgrondstoffen. Binnen het gamma van Profel vind je een vrijwel eindeloze keuze aan stijlen, profielmogelijkheden, beglazingstypes, kleuren, afwerkingsmogelijkheden,…. Met ramen in PVC kies je voor een veelzijdig product dat uitblinkt in een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze raamadviseurs leiden je graag rond doorheen het gamma. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuzes.

Ramen in PVC laten plaatsen in Hasselt? Bezoek onze showroom in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.