Profel: hét Limburgse kwaliteitsmerk voor ramen en deuren

Profel is hét Belgische kwaliteitsmerk voor ramen en deuren. Profel maakt – volledig op maat voor elke klant – ramen en deuren in zowel hout, aluminium als PVC. Deze ramenfabrikant, gevestigd in Overpelt (Limburg) werkt uitsluitend met streng geselecteerde plaatsers: de Profel Experts. BB ramen en deuren is binnen Limburg al meer dan 25 jaar een vaste partner. Vanuit de thuisbasis in Tongeren richt BB ramen en deuren zich op het plaatsen van ramen en deuren van Profel in de regio’s Tongeren, Heers, Borgloon, Hoeselt, Bilzen, Kortessem, Riemst en Hasselt. Bezoek onze showroom of vraag een plaatsbezoek voor een vrijblijvende opmeting door onze adviseurs.

Wat zijn de sterke punten van Profel?

De volledige productie gebeurt bij Profel in eigen beheer. Dit betekent dat ze beginnen met de ruwe grondstoffen en eindigen met kant-en-klare ramen en deuren, inclusief de aangepaste beglazing. Elke raam of iedere deur wordt volledig op maat van de klant gemaakt. Profel garandeert een eindeloze vrijheid inzake kleur, stijl en afwerking.

Profel bestaat als fabrikant al meer dan 65 jaar. Doorheen deze lange periode bleef het bedrijf op elk moment een trendsetter. Profel investeert continu in innovatie en ontwikkeling. Daarbij gebruikt het bedrijf uitsluitend de beste materialen.

Waarom kiezen voor een Profel Expert?

Om ramen te mogen plaatsen van Profel moet je aan een lange lijst van kwaliteitscriteria voldoen. Deze criteria gaan niet alleen over een vakkundige plaatsing, ook deskundig advies én een correcte offerte krijgen de nodige aandacht.

Naast nieuwbouw specialiseert BB ramen en deuren zich als Profel Expert sterk in het vervangen van bestaande ramen. Hiervoor is het uitermate belangrijk om net en proper te werken. Onze plaatsers laten je woning piekfijn achter.

Daarnaast is bij het vervangen van ramen en deuren een mooie binnenafwerking essentieel. Op dat vlak stelt BB ramen en deuren graag verschillende opties voor, waarna jij de afwerking kiest die perfect in je interieur past.

Meer weten over de mogelijkheden van Profel? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Tongeren.