Op zoek naar Profel verdelers in Limburg?

In Limburg behoort het BB ramen en deuren tot het selecte groepje van Profel verdelers met meer dan 25 jaar ervaring in dit Belgische kwaliteitsmerk. Vanuit onze thuisbasis in Tongeren bestrijken wij grote delen van Limburg. Net als andere Profel verdelers voldoen wij aan uiterst strikte kwaliteitscriteria inzake vakkundige plaatsing én klantenservice. Wij plaatsen hoofdzakelijk ramen in de ruime regio’s Tongeren, Heers, Borgloon, Hoeselt, Bilzen, Kortessem, Riemst en Hasselt. Van alle Profel verdelers in Limburg beschikt BB ramen en deuren over één van de meest moderne en uitgebreide showrooms. Een van onze adviseurs leidt je graag rond. Of heb je liever dat we op afspraak meteen langskomen voor een plaatsbezoek, inclusief advies op maat én een opmeting van offertematen.

Waarom Profel verdelers zoeken in Limburg?

Met Profel maak je absoluut de juiste keuze voor je nieuwe ramen en deuren. Profel is een op en top Limburgs kwaliteitsmerk met meer dan 65 jaar ervaring. Alle ramen en deuren worden in de eigen productievestiging in Overpelt ontwikkeld en vervaardigd.

Profel begint voor elk raam van de ruwe basisgrondstoffen. Uitsluitend de beste materialen komen in aanmerking. Daarbij mag je rekenen op 100% maatwerk voor ramen in PVC, aluminium of hout. Als klant geniet je van een eindeloze vrijheid inzake kleur, binnenafwerking of profielstijl.

BB ramen en deuren als één van de Profel verdelers in Limburg?

Al vanaf de start van BB ramen en deuren meer dan 25 jaar geleden werken wij met Profel. Om tot de Profel verdelers van Limburg te behoren, moet je voldoen aan strikte kwaliteitscriteria. De filosofie van Profel past perfect bij onze aanpak. Je mag rekenen op persoonlijk advies op maat. Vervolgens krijg je een gedetailleerde offerte die we persoonlijk bespreken in onze showroom.

We werken met al onze klanten samen op basis van vertrouwen. Dit betekent dat je geen voorschot betaalt, maar dat we afrekenen na de plaatsing. Deze plaatsing gebeurt steeds door eigen vakmensen. Ook de binnenafwerking en eventuele aanpassingswerken voeren we uit met eigen mensen, nooit met onderaannemers.

Ramen en deuren van Profel laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Tongeren.