Nieuwe ramen nodig? Kies voor Profel!

Ramen en deuren laten plaatsen? Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

Als je op zoek bent naar nieuwe ramen, dan maak je met Profel gegarandeerd de juiste keuze. Met ramen van Profel haal je Limburgse topkwaliteit in huis. Profel werkt bovendien uitsluitend samen met vakbekwame plaatsers: de Profel Experts. BB ramen en deuren uit Tongeren werkt al meer dan 25 jaar nauw samen met dit Belgische kwaliteitsmerk. Naast het plaatsen van ramen in nieuwbouw, specialiseren wij ons in het vervangen van bestaande ramen. Meer weten over onze ramen van Profel? Ontdek de mogelijkheden in onze showroom of vraag meteen een vrijblijvend plaatsbezoek voor een opmeting.

Waarom ramen van Profel kiezen?

Profel maakt alle ramen volledig in de eigen productievestiging in Limburg, beginnende vanaf de ruwe grondstoffen. Elke raam is 100% maatwerk, gebaseerd op de professionele opmeting door een Profel Expert zoals BB ramen en deuren. Binnen het gamma van Profel voor de raamprofielen in pvc, aluminium of hout heb je een vrijwel eindeloze keuzevrijheid wat betreft stijl, afwerking, kleur en beglazing.

Maar liefst één op tien ramen die jaarlijks in België worden geplaatst, zijn gemaakt door Profel. Dit Limburgse kwaliteitsmerk is al meer dan 65 jaar een begrip in België. Profel investeert aanhoudend in een verdere ontwikkeling van zijn raamprofielen. Het merk mag zich dan ook met recht en reden een ware trendsetter noemen.

Waarom je ramen laten plaatsen door BB ramen en deuren als Profel Expert

Profel is uitermate streng voor wie ramen mag plaatsen. Alleen als je voldoet aan een lange lijst van kwaliteitscriteria, dan kom je in aanmerking. Deze criteria focussen zowel op een vakkundige plaatsing als een klantgerichte service en naservice. Ook transparantie en eerlijkheid in het offerteproces staan centraal.

BB ramen en deuren plaatst al meer dan 25 jaar de ramen van Profel. Daarbij richten we ons op de ruime regio’s Tongeren, Heers, Borgloon, Hoeselt, Bilzen, Kortessem, Riemst en Hasselt. Wij besteden bijzonder veel aandacht aan de binnenafwerking. Wij plaatsen raamtabletten en werken alles af zoals gewenst. Wil je de afwerking opnieuw laten bepleisteren of kies je voor een binnenafwerking in PVC, MDF of andere materialen? Alles kan! Ontdek de mogelijkheden voor binnenafwerking in onze showroom.

Ook voor kleine aannemingswerken die aansluiten bij het vervangen van je ramen, kan je bij ons terecht.

Ramen laten plaatsen van Profel? Bezoek onze showroom in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.