Wat zijn de Profel dealers in Limburg?

Ben je op zoek naar de Profel dealers in Limburg met een sterke staat van dienst? Vertrouw dan op BB ramen en deuren uit Tongeren. Met onze meer dan 25 jaar ervaring behoren wij tot de meest ervaren Profel dealers van Limburg. Wij delen met Profel een aantal kwaliteiten. Net als Profel staan wij garant voor vakmanschap én een persoonlijke klantenservice. Alles wat wij doen, is 100% maatwerk. Binnen de Profel dealers van Limburg concentreren wij ons op de ruime regio rond Tongeren. Dit omvat Tongeren, Heers, Borgloon, Hoeselt, Bilzen, Kortessem, Riemst en zelfs Hasselt. Als één van de meest ervaren Profel dealers van Limburg investeerden wij in een moderne, uitgebreide showroom. Zo kunnen we onze klanten de mogelijkheden van Profel met eigen ogen laten ontdekken. Als je wilt, komen we op afspraak langs bij je thuis. Onze adviseurs bespreken je wensen en analyseren de technische mogelijkheden. We nemen dan meteen alle maten op voor een gedetailleerde offerte.

Kiezen voor de Profel dealers van Limburg

Wanneer je kiest voor ramen en deuren van Profel, dan maak je alvast de juiste keuze. Met Profel haal je een 100% Limburgs kwaliteitsmerk in huis. Alle ramen en deuren van Profel worden in eigen huis vervaardigd in de productievestiging in Overpelt. Daarbij mag je rekenen op maatwerk voor ramen in zowel PVC, aluminium als hout. Profel start steeds met de basisgrondstoffen en werkt de uiteindelijke ramen tot in de puntjes af.

Profel investeert al meer dan 65 jaar in een continue verdere ontwikkeling van zijn ramen en deuren. Dit mondde voor elke materiaalsoort uit in een breed assortiment met een ruime keuze aan kleuren, afwerkingsmogelijkheden en profielstijlen. We maken je graag wegwijs in dit enorme gamma.

BB ramen en deuren behoort tot dé Profel dealers in Limburg?

Je behoort niet zomaar tot de Profel dealers van Limburg. Hiervoor moet je voldoen aan een lange lijst van strenge selectiecriteria. Profel voert regelmatige onafhankelijke audits uit of wij nog voldoen aan de strenge eisen. Dit omvat zowel advies op maat, een gedetailleerde offerte als een vakkundige plaatsing. Specifiek voor BB ramen en deuren voegen wij hier nog de zeer persoonlijke klantenservice aan toe op basis van vertrouwen.

Als één van de weinige Profel dealers in Limburg betaal je als particuliere klant bij ons nooit voorschotten. We rekenen gewoon af nadat alles tot in de puntjes door onze eigen medewerkers werd afgewerkt. We werken trouwens nooit met onderaannemers. Alles gebeurt met eigen vakmensen, ook de binnenafwerking én eventuele aanpassingswerken. Deze binnenafwerking op maat vormt één van onze absolute sterktes.

Op zoek naar één van de meest ervaren Profel dealers in Limburg? Breng dan een bezoek aan de showroom van BB ramen en deuren in Tongeren of maak een afspraak.