BB ramen en deuren uit Tongeren plaatst garagepoorten van Profel

Wanneer je kiest voor de garagepoorten van het Belgische kwaliteitsmerk Profel, dan maak je met BB ramen en deuren uit Tongeren de juiste keuze van installateur. Qua type garagepoorten maakt Profel zowel kantelpoorten als sectionaalpoorten. BB ramen en deuren werkt uitsluitend met eigen plaatsingsteam die de garagepoorten van Profel in heel Limburg installeren. Ook voor de automatisatie kan je op ons rekenen. Wil je de garagepoorten van Profel met eigen ogen ontdekken? Kom dan langs in onze showroom in Tongeren. Of heb je liever dat één van onze adviseurs meteen bij je langskomt voor een technische analyse en een vrijblijvende opmeting. Maak dan hier je afspraak.

Waarom kiezen voor de garagepoorten van Profel?

Met de garagepoorten van Profel maak je gegarandeerd de juiste keuze. De afgelopen 65 jaar ontwikkelde Profel zich in België tot de kwaliteitsreferentie voor ramen, deuren en garagepoorten. Het grote voordeel hiervan is dat je – zowel op vlak van kleur als afwerking – perfect bijpassende ramen en deuren bij je garagepoort kan kiezen.

Profel levert op alle vlakken maatwerk af. Dat geldt zowel voor de afmetingen, de kleur, de profielen als de afwerking. Binnen het gamma garagepoorten van Profel vind je gegarandeerd je ding.

Waarom de garagepoorten van Profel laten plaatsen door BB ramen en deuren?

In de regio’s Tongeren, Heers, Borgloon, Hoeselt, Bilzen, Kortessem, Riemst en Hasselt laat je de garagepoorten van Profel best plaatsen door BB ramen en deuren. Wij installeren al meer dan 25 jaar de producten van Profel. Als officiële Profel Expert moeten wij voldoen aan tal van strenge kwaliteitscriteria, zowel op vlak van klantenservice, plaatsing als naservice.

Bij BB ramen en deuren gebeurt alles met eigen vakmensen. Wij schuiven geen taken door naar onderaannemers. Dat geldt ook voor de elektriciteitswerken bij automatisatie of voor eventuele aanpassingswerken die met het plaatsen van de garagepoort gepaard gaan.

Wij werken met onze klanten samen op vertrouwensbasis. Zo betaal je bij ons nooit voorschotten.

Meer weten over de garagepoorten van Profel? Kom langs in onze showroom in Tongeren of maak een afspraak voor een opmeting ter plaatse.