Een garagepoort laten plaatsen? Kies voor BB ramen en deuren uit Tongeren

Naast ramen en deuren kan je bij BB ramen en deuren uit Tongeren terecht voor het laten plaatsen van een garagepoort. Wij plaatsen zowel sectionaalpoorten als kantelpoorten, inclusief elektrische automatisatie. Als je voor ons kiest, dan plaatsen wij een garagepoort van het Belgische kwaliteitsmerk Profel. In dat geval ben je verzekerd van maatwerk van de allerhoogste kwaliteit. Aangezien wij zowel ramen, deuren als garagepoorten installeren van het hetzelfde merk, garanderen wij dat alle kleuren en profielen perfect bij elkaar passen. Daarnaast installeren wij ook de garagepoorten van Hörmann. Een garagepoort laten plaatsen? Kom ter inspiratie langs in onze showroom in Tongeren (Limburg). Indien gewenst komen wij op afspraak bij je thuis langs voor advies en een opmeting.

Waarom je garagepoort laten plaatsen door BB ramen en deuren?

Wij bieden een totaalservice voor het plaatsen van garagepoorten. Dit begint bij advies op maat bij je thuis of in onze showroom. Vervolgens maken we – op basis van jouw wensen en verlangens – een gedetailleerde offerte. Deze bespreken we in onze showroom, waar je de finale opties kan kiezen. Je kan op ons rekenen voor het installeren van garagepoorten in nieuwbouwwoningen én voor het vervangen van bestaande garagepoorten.

Wij werken steeds met eigen plaatsers. Niet gebeurt in onderaanneming. Ook voor de elektrische automatisatie werken we met onze eigen gecertificeerde elektriciens.

Laat een garagepoort plaatsen van Profel

Als je vertrouwt op BB ramen en deuren voor het plaatsen van je garagepoort, dan kies je meestal ook voor een garagepoort van Profel. Profel is een Belgisch kwaliteitsmerk. Elke garagepoort die Profel maakt, is 100% maatwerk op maat van de klant. Zo heb je een ruime keuze inzake kleuren, motieven en afwerkingen.

Profel beschikt over heel wat vakmanschap en knowhow in het fabriceren van garagepoorten. Daarnaast is Profel vooral gekend als producent van ramen en deuren in PVC, aluminium en hout. Dit betekent dat je voor de profielen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden bij je garagepoort perfect bijpassende ramen en deuren kan kiezen.

Ook voor de sectionaalpoorten ontwikkelde Profel een compleet gamma aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

Een garagepoort laten plaatsen? Kom langs in onze showroom in Tongeren of maak een afspraak voor een opmeting ter plaatse.