Dé specialist voor aluminium ramen in Limburg

BB ramen en deuren ontwikkelde zich de afgelopen 25 jaar tot dé specialist voor aluminium ramen in heel Limburg. Wij zijn een op en top Limburgse onderneming. Je mag rekenen op een vakkundige plaatsing door onze eigen medewerkers. Met minder dan perfect nemen ons mensen geen genoegen. Wil je persoonlijk de mogelijkheden van aluminium ramen zien en voelen? In Tongeren (Limburg) beschikken wij over een moderne showroom met talrijke demonstratieopstellingen. Onze medewerkers leiden je graag rond. Of heb je liever dat wij meteen bij jou langskomen. Onze raamadviseurs bezoeken op afspraak heel Limburg om de mogelijkheden van aluminium ramen toe te lichten. Je mag rekenen op uitermate scherpe prijzen voor je aluminium ramen. Wij werken uitsluitend met Profel, hét kwaliteitsmerk uit Limburg voor aluminium ramen. Profel staat garant voor 100% maatwerk.

Waarom BB ramen en deuren voor aluminium ramen in Limburg?

BB ramen en deuren draagt vakmanschap en klantenservice hoog in het vaandel. Vrijwel uitsluitend op basis van mond-tot-mondreclame bouwden wij de afgelopen jaren een sterke reputatie op in Limburg. Als Profel Expert plaatsen wij zowel ramen in aluminium, PVC als hout. De plaatsing gebeurt uitsluitend met eigen vakmensen. Alles wordt tot in de details afgewerkt. Ook kleine aanpassingswerken die gepaard gaan met de ramen, nemen wij graag op ons.

Wij werken op basis van vertrouwen. Zo betaal je bij ons als particuliere klant geen voorschotten. Je ontvangt het factuur na de plaatsing. Onze dienst naservice komt bij een probleempje nog dezelfde werkdag bij je langs.

Profel: 100% aluminium ramen uit Limburg

Met Profel kies je vakmanschap uit Limburg voor je aluminium ramen. Dit bedrijf specialiseert zich al meer dan 65 jaar in ramen van PVC, aluminium en hout. Elk raam wordt vervaardigd in de eigen productievestiging in Overpelt. Profel start van de ruwe grondstof en eindigt met een piekfijn afgewerkt raam.

Wat betreft aluminium ramen ontwikkelde Profel een uitgebreid gamma waarin zelfs de meest veeleisende klant zijn gading vindt. Met aluminium ramen kies je voor een strakke en slanke uitstraling.

Aluminium ramen laten plaatsen in Limburg? Bezoek onze showroom in Tongeren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.