Aluminium ramen laten plaatsen in Hasselt? Kies voor BB ramen en deuren

Zoek je voor de regio Hasselt naar een specialist in het plaatsen van aluminium ramen? Kies dan voor BB ramen en deuren. Al meer dan 25 jaar plaatsen onze eigen vakmensen aluminium ramen. Ook Hasselt behoort tot ons actieterrein. Bovendien garanderen wij bijzonder scherpe prijzen voor aluminium ramen. Wil je de mogelijkheden van aluminium ramen ontdekken? Vanuit Hasselt rijd je slechts 20 minuutjes naar onze showroom in Tongeren. Of nog beter! Wij komen op afspraak bij je langs voor een vrijblijvende opmeting en een adviesgesprek. Op basis hiervan ontvang je een gedetailleerde offerte met een verrassend sterke prijs. Als Profel Expert werken wij samen met het Limburgse kwaliteitsmerk Profel.

Onze service voor aluminium ramen in Hasselt

Vanuit onze thuisbasis Tongeren bedienen wij graag ook klanten in Hasselt voor het plaatsen van aluminium ramen. Elke opdracht voeren wij uit met eigen ervaren vakmensen. Wij laten niets in onderaanneming uitvoeren. Dat geldt ook voor de eventuele binnenafwerking.

BB ramen en deuren onderscheidt zich niet alleen door een vakkundige plaatsing. Vanaf het eerste contact tot en met de service na plaatsing, sta jij als klant centraal. Je ontvangt een gedetailleerde offerte, zonder verrassingen.

Wij werken nooit met voorschotten. Je betaalt pas nadat wij de aluminium ramen hebben geplaatst. De afgelopen 25 jaar zijn wij vrijwel uitsluitend gegroeid op basis van mond-tot-mondreclame in de omgeving Tongeren, tot zelfs in Hasselt toe. Naast ramen in aluminium plaatsen wij ook PVC en hout.

Aluminium ramen van Profel, ook in Hasselt

Profel behoort in België tot de absolute pioniers voor maatwerk in ramen en deuren. Profel beperkt zich niet tot één materiaalsoort, maar ontwikkelde ramen en deuren in zowel aluminium, hout als PVC. Elk aluminium raam wordt vanaf de basisgrondstoffen volledig op maat gemaakt in de eigen productievestiging in Overpelt (30 kilometer van Hasselt).

Profel ontwikkelde een compleet gamma aan aluminium ramen. Een stijlvolle slanke vormgeving staat bij deze ramen centraal. In combinatie met de hoge isolatiewaardes maak je met aluminium ramen van Profel altijd de juiste keuze.

Aluminium ramen laten plaatsen in Hasselt? Bezoek de showroom van BB ramen en deuren of vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan.