Onze klanten getuigen

Raf Louwet en Inge Slechten uit Vliermaal

“Vakmensen die hun woord houden”

Raf Louwet en Inge Slechten zagen het niet langer zitten om elke paar jaar hun houten ramen af te schuren en opnieuw te verven. Daarom besloten ze om hun ramen te vervangen. De keuze viel op pvc. Om het plaatje compleet te maken, lieten ze tegelijkertijd hun ijzeren kantelpoort vervangen door een geautomatiseerde sectionaalpoort. Deze volledige opdracht vertrouwden ze toe aan BB. “En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad”, stelt Raf Louwet. “BB, dat zijn vakmensen die hun woord houden. Vanaf de ontvangst in de showroom tot en met de finale afwerking, alles was gewoon perfect.”

Raf Louwet en Inge Slechten kochten in 2002 een woning die dateerde van 1993. “De houten ramen eisten veel werk. Bovendien was de isolatie allesbehalve optimaal. We hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt en beslist om te investeren. Normaal gezien schaf je maar één keer in je leven nieuwe ramen en deuren aan. Het moest dan ook meteen goed zijn.”

Meteen een goed gevoel

Raf en Inge lieten op drie plaatsen een prijsofferte opstellen. “Bij BB hadden we beiden meteen een goed gevoel”, zo blikt Raf terug. “De ontvangst was hartelijk, we kregen de toelichting die we wilden horen. De mond-aan-mondreclame bevestigde vervolgens ons positief gevoel. Vrienden vertelden ons dat BB alles netjes afwerkt én alle afspraken over timing correct nakomt. Wij houden van mensen die hun woord houden.”

Heldere afspraken over verloop werken

Raf maakte met BB heldere afspraken over het verloop van de werken. “Ze vertelden ons dat ze voor een vervangingsproject altijd starten op een maandagochtend. Bovendien vernamen we dat ze donderdagavond zeker zouden klaar zijn. Uiteindelijk was woensdagavond alles tot in de puntjes afgewerkt, inclusief het aanbrengen van de siliconen. Elke avond was alles netjes opgeruimd. De afwerking aan de binnenzijde mag bovendien meer dan gezien worden. Wij hebben niet voor bepleistering gekozen, wel voor een afkasting. Als je het eindresultaat ziet, dan weet je gewoon dat hier vakmannen aan de slag waren. Ook de ramen en deuren zijn perfect geplaatst. Geen enkel raam schuurt, er is geen deur die ergens hapert. Kortom, wij zijn zeer tevreden. En dat geldt ook voor onze gedaalde energiefactuur. Maandelijks sparen wij zeker een vijfde op onze stookkosten. In de zomer wordt het bovendien minder warm in huis.”

Garagepoort in dezelfde kleur

Ook voor het vervangen van de garagepoort gingen Raf en Inge in zee met BB. “Zowel de ramen in pvc als de sectionaalpoort kwamen van Profel. Dat maakt het mogelijk om exact dezelfde kleur te nemen. Dat verhoogt uiteraard de uitstraling van onze voorgevel. De garagepoort en de nieuwe ramen zorgen voor een prachtig visitekaartje. De waarde van onze woning is daardoor vast en zeker gestegen.”

Lasagne in de oven

Ook over de naservice van BB is Raf zeer te spreken. “Op een gegeven moment hadden we onszelf domweg buitengesloten. Toevallig stond er toen ook een lasagne in de oven. Om brandgevaar te vermijden, moesten we dus snel ingrijpen. Gelukkig is Jente, de zaakvoerder van BB, meteen ter plaatse gekomen. Op onze bovenverdieping stond nog een raam op kipstand. Jente is via een ladder naar boven gegaan en heeft – zonder schade aan te richten – het raam eruit genomen. Langs daar is hij binnengeraakt. Ik zie weinig bedrijven ons zo snel uit de nood helpen.”