Onze klanten getuigen

Dominique Van Vlasselaer uit Boutersem

“24 jaar geleden de juiste keuze gemaakt”

Toen Dominique Van Vlasselaer 24 jaar geleden een plaatser zocht voor aluminium ramen in zijn nieuwbouw in Boutersem, had hij een aantal positieve zaken vernomen van een jong bedrijfje uit Tongeren. Hij besloot er langs te gaan. “Uit drie prijsvragen kwamen zij als beste uit de bus”, zo vertelt Dominique. “Zowel de technische kwaliteit van de aluminiumprofielen als de prijs spraken me aan.” Bijna 25 jaar later heeft hij absoluut geen spijt van zijn keuze. Integendeel zelfs. “Minstens tien andere inwoners uit mijn buurt en enkele toenmalige collega’s kozen dankzij mij voor BB. Ik ben ook absoluut te spreken over hun sterke naservice.”

Toen Dominique Van Vlasselaer voor aluminium ramen koos, was dat absoluut nog geen evidentie. “Mijn eigen ouders hadden ook aluminium ramen. In die tijd stond dat op isolatievlak nog helemaal niet op punt. Het gebrek aan isolerende luchtkamers leidde tot condensatievocht. Dat wilde ik uiteraard absoluut vermijden, wat meteen de reden is dat ik de offertes ook technisch kritisch heb vergeleken. Samen met de aantrekkelijke prijs kwam het beginnende bedrijfje BB ook technisch als beste uit de bus. Ze waren toen pas een jaar bezig, maar ik had al heel wat positieve dingen over hen gehoord. Dus ik besloot hen een kans te geven.”

Op de juiste manier

Dominique vindt het bijzonder knap dat het kleine bedrijfje waarmee hij lang geleden in zee ging doorheen de jaren uitgroeide tot een succesvol ramenbedrijf met al de tweede generatie aan het roer. “Je voelt gewoon dat BB het op de juiste manier aanpakt. Zij hebben een goed product en leveren oprecht alle mogelijke inspanningen om klanten correct van dienst te zijn. Tevreden klanten die hun positieve ervaringen met anderen delen, vormen de kern van een sterk bedrijf. Anders kom je nergens. Je kan als bedrijf met deze instelling beginnen, maar het is niet eenvoudig om dit jarenlang vol te houden als je volop groeit. BB is hier wonderwel in geslaagd.”

“Hand in het vuur steken”

Hoewel er een hele afstand ligt tussen Boutersem en Tongeren, overtuigde Dominique doorheen de jaren heel wat buren om ook voor BB te kiezen. “Minstens tien mensen uit mijn buurt heb ik bij hen aangebracht als nieuwe klant, aangevuld met enkele toenmalige collega’s. Van niemand vernam ik achteraf dat ze spijt hadden. Vanuit mijn achtergrond in de bedrijfswereld ben ik altijd heel achterdochtig wat betreft leveranciers. Beloftes geloof ik niet zomaar. Het duurt lang vooraleer ik iemand mijn vertrouwen geef. Ik zal dan ook nooit zomaar mijn hand in het vuur steken voor iemand. Voor BB durf ik dat gerust.”

Snelle service

Ook over de naservice is Dominique zeer te spreken. “We hebben ooit eens een klein mechanisch probleempje gehad met een schuifdeur. Niet erg, maar het moest wel opgelost worden. Jente van BB is toen snel langsgekomen en heeft dat correct gemaakt. Op zulke momenten toont een bedrijf mij wat ze echt waard zijn. BB liet ons toen allerminst in de kou staan, sterk van hen. Van mij mogen ze op deze manier er gerust nog eens 25 jaar bij doen.”