10 gouden tips bij het vervangen van je ramen en deuren

Het vervangen van je ramen en deuren omvat een aanzienlijke investering. De belangrijkste beslissing is de keuze voor de juiste plaatsingsfirma. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Bovendien heb je slechts één kans om de juiste firma te selecteren.

Het vervangen van ramen valt in weinig te vergelijken met het plaatsen van ramen in een nieuwbouw. Bij een vervanging duiken er vrijwel altijd onvoorziene omstandigheden op, waardoor er extra vakmanschap en expertise vereist is.

Een vervangingsproject stopt niet bij het plaatsen van de nieuwe ramen. Meestal gaat dit gepaard met eventuele verbouwingswerken én is er afwerking nodig. Veel firma’s beloven veel op dat vlak, maar vergeten na het plaatsen van je handtekening al snel de gemaakte beloftes. 

 

Dit e-book helpt je bij het kiezen van de juiste plaatsingsfirma.

Vraag hier gratis het e-book ’10 gouden tips bij het vervangen van je ramen en deuren’ aan.

In dit e-book presenteren Jente en Jana Wilms van BB Ramen & Deuren je tien praktijkgerichte tips die je helpen bij het kiezen van de juiste plaatsingsfirma. Wanneer je deze tips stap voor stap volgt, dan sta je letterlijk en figuurlijk nooit in de koude. 

De juiste keuze voor het vervangen van je ramen en deuren leidt tot vele jaren van genot. Je woning krijgt er een prachtige nieuwe uitstraling door. Dankzij de extra isolatie en het verhoogde wooncomfort betaalt deze investering zichzelf als het ware terug. 

Vraag hier gratis het e-book ’10 gouden tips bij het vervangen van je ramen en deuren’ aan.