Nieuwe ramen en deuren plaatsen? Kies Belgische kwaliteit

Nieuwe ramen en deuren plaatsen? Met Belgische kwaliteit ben je gerust

Wat voor type persoon ben jij? Iemand die graag op korte termijn denkt, omdat je daarmee geld bespaart? Of iemand die liever op lange termijn denkt en niet houdt van dubbel werk? Zeker als je nieuwe ramen en deuren gaat plaatsen, is het belangrijk dat je op voorhand goed nadenkt over de vraag hierboven.

Tegenwoordig vind je heel wat ramen en deuren met een lagere kostprijs dan gemiddeld. Maar stel jezelf eens de vraag hoe dat komt. Dat soort ramen en deuren worden gemaakt in Oost-Europa met minder kwalitatieve materialen. Je doet er dan ook veel minder lang mee en staat sneller terug voor renovatiekosten. Zo wordt nieuwe ramen en deuren plaatsen uiteindelijk veel duurder dan je initieel had gehoopt.

Een Belg wordt geboren met een baksteen in zijn maag. En bij die baksteen horen nu eenmaal ramen en deuren. Liefst van oerdegelijke kwaliteit. Wil je echt zeker zijn van je stuk? Laat dan ramen en deuren plaatsen die tientallen jaren – of zelfs langer – meegaan en kies voor Belgische makelij. De kostprijs ligt dan wel wat hoger dan ramen en deuren uit Oost-Europa, maar het rendement ervan is aanzienlijk hoger. Want je doet er veel langer mee.

Een mooi voorbeeld van Belgische makelij is Profel uit Overpelt, een gevestigde waarde in ramen en deuren in België. 1 op de 10 ramen en deuren in België wordt door Profel op maat gemaakt. Zo krijg je topkwaliteit, want het hele productieproces wordt door Profel gecontroleerd: van ruwe grondstoffen tot de afgewerkte producten. Bovendien krijg je tien jaar garantie en kom je terecht bij een bedrijf dat meer dan 70 jaar ervaring heeft.

Niemand houdt van onvoorziene kosten. Daarom doe je er goed aan om voldoende budget vrij te maken voor het plaatsen van nieuwe, degelijke ramen en deuren. Want denk je op korte termijn om enkele euro’s te kunnen besparen? Dan moet je op lange termijn veel sneller opnieuw investeren in ramen en deuren. Kies daarom voor Belgische kwaliteit en doe beroep op een Profel-expert. Kom gerust eens langs voor persoonlijk advies. Onze vakmensen helpen je graag verder.