Knallende kortingen op ALU, PVC en MATO! (ACTIE AFGELOPEN)

Vanaf november komen we uit met enkele straffe kortingen op aluminium en PVC. Kies je voor sterke aluminium ramen en deuren?Dan ontvang je een korting van 5% op het materiaal. Gaat je voorkeur eerder naar ons warme PVC-buitenschrijnwerk? Dan geniet je een korting van 3% op het materiaal na de ondertekening van jouw persoonlijke offerte. Waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak voor een eerste kennismaking met ons uitgebreide gamma in onze toonzaal en mis deze kortingen niet!

Waarom kiezen voor aluminium ramen en deuren?

Doorslaggevend in de keuze voor aluminium ramen is de sublieme afwerking, het kleuraanbod én de stijl van je woning. Aluminium ramen zijn licht, sterk en slank. Daarom kiezen mensen vooral voor aluminium ramen als het om grote raampartijen gaat. Ze hebben optimale isolatiewaardes en hoogwaardige poedercoatings met hoge weerstand. We bieden heel wat kleuren en kleurcombinaties.

Waarom kiezen voor PVC ramen en deuren?

Iedereen heeft een andere reden om te kiezen voor nieuwe PVC ramen. Hecht je veel belang aan een optimale isolatie? De lange levensduur? Is je woning er simpelweg aan toe? Of wil je dat je woning een warme uitstraling krijgt? Nieuw, kwalitatief buitenschrijnwerk verricht wonderen voor een woning. Bij ons kan je kiezen uit verschillende vormen en stijlen. Dat PVC er als plastic uitziet? Die bewering is al lang verleden tijd. Wij kiezen steeds voor een afwerking met kwalitatieve folie, zowel aan buitenzijde als binnenzijde van je buitenschrijnwerk. Ga je liever voor een strakke aluminium-look? Of is er een specifieke kleur die je adembenemend vindt, maar wil je toch alle voordelen van PVC genieten? Kom dan ons unieke aanbod in de MATO reeks ontdekken.