Je-woning-renoveren-hier-zijn-3-belangrijke-tips

Je woning renoveren? Hier zijn 3 belangrijke tips

Ga je renoveren? Nieuwe ramen en deuren geven je woning meteen een heel nieuwe uitstraling. Bovendien is het een investering die zijn geld meer dan waard is. Maar wat kun je nog meer doen om je woning van een frisse nieuwe look te voorzien en hoe zorg je voor een zorgeloze renovatie van je woning? Wij delen onze 3 strafste tips.

1) Renoveren hoeft niet duur te zijn

Wie aan renoveren denkt, grijpt vaak automatisch naar zijn portemonnee. Maar renoveren hoeft niet duur te zijn. Vaak kan je met enkele heel eenvoudige ingrepen al een heel mooi resultaat bekomen. Denk bijvoorbeeld aan de binnenmuren schilderen of nieuw behangpapier hangen. Zulke budgetvriendelijke ingrepen hebben een groot effect op de uitstraling van een ruimte.

2) Denk aan ecologie en je portemonnee

Zie je het toch wat groter? Bedenk dan dat een energiezuinige oplossing op lange termijn ook de meest budgetvriendelijke oplossing is. Laat je bijvoorbeeld nieuwe ramen en deuren installeren, dan voel je dat meteen aan je energiefactuur. Na enkele jaren heb je de initieel dure investering terugverdiend. Bovendien draag je ook je steentje bij tot een duurzame wereld.

3) Laat je begeleiden doorheen het volledige proces

Kies een partij die van aanpakken weet en die je een goed gevoel geeft. Vertrouwen is belangrijk, zeker als het gaat om ingrijpende werkzaamheden. Wees ook niet te beroerd om vragen te stellen. Een goeie aannemer zal ze graag beantwoorden. Laat je daarnaast informeren over alle bestaande premies. Wie gaat renoveren, komt vaak in aanmerking voor subsidies. Het zou zonde zijn, mocht je die missen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de renovatie van je ramen en deuren? Wij zijn gespecialiseerd in pvc en aluminium schrijnwerk en hebben jaren ervaring op de teller. Meer weten?

Neem vandaag nog contact  op.