Hoe-kies-je-een-betrouwbare-partner-voor-ramen-en-deuren

Hoe kies je een betrouwbare partner voor ramen en deuren?

Ramen en deuren  plaatsen is vakwerk. Hiervoor heb je een betrouwbare partner nodig. Als leek is het echter niet zo eenvoudig om die vakkennis te herkennen. Daarom zetten we in dit artikel graag enkele zaken op een rij. Zo ben je zeker dat je straks de juiste ramen- en deurenpartner selecteert.

1. Kies voor ervaring

Heb je enkele specialisten uit je regio gevonden? Check dan eerst even hoe lang ze bezig zijn. Ervaring is namelijk cruciaal in deze business. Een jong bedrijf betaalt sowieso nog veel leergeld de  eerste 10 jaar. Wil je daar niet het slachtoffer van worden? Ga dan voor een ervaren zaak. Die kennen het klappen van de zweep en leveren een goede kwaliteit – anders waren ze wellicht al lang failliet.

2. Eis een strakke planning

Uiteraard wil je zo snel mogelijk van je nieuwe ramen en deuren genieten. Informeer daarom vanaf het eerste contact naar de lever- en plaatsingstermijn. Wil of kan je beoogde partner die niet geven? Beraad je dan eventueel over een andere partij. Heldere communicatie is essentieel.

3. Het belang van naservice

Een vakkundige plaatsing is uiteraard heel belangrijk, maar ook de naservice moet in orde zijn. Soms gaat er wat tijd over vooraleer kleine mankementen of onvolmaaktheden naar boven komen. Daarom is het belangrijk dat er een degelijke dienst na verkoop is voorzien. Ramen en deuren afstellen, kleine schade herstellen of productiefouten rechtzetten? Zorg dat je weet waar je aan toe bent.

Extra tip: vraag om een referentie en ga zelf op onderzoek

Kiezen voor BB Ramen en deuren?

BB Ramen en deuren kan 26 jaar ervaring voorleggen . Wij werken in vertrouwen met onze klanten en leggen steeds een strakke planning voor waar we ons aan houden. Moeten er nog een paar kleinigheden worden bijgesteld? Dan vragen we je om voorlopig 80% van de factuurprijs te betalen, de overige 20% rekenen we aan bij de definitieve oplevering. We plannen dan zo snel mogelijk een datum in om alles in orde te brengen.

Meer informatie over onze ramen en deuren lees je hier .