10 redenen om voor BB te kiezen

Dé redenen om voor BB ramen & deuren te kiezen

Er zijn heel wat leveranciers op de markt in de sector van het schrijnwerk. Waarom zou je kiezen voor BB ramen & deuren? Daar hebben wij tien goede argumenten voor.

1. Bijna 30 jaar ervaring

Na bijna dertig jaar heeft een bedrijf haar leergeld betaald. Zeker als die ervaring ⎼ zoals bij BB het geval is ⎼ generatie na generatie is overgedragen. Ervaring koop je niet af. Maar je spaart er wel heel wat mee uit.

2. Een familie en een team

BB is gegroeid als familiebedrijf. Tot die familie zijn ook onze werknemers gaan horen. Twintig werkkrachten tellen we intussen. Een ideale mix van ervaren en jonge krachten. Allen even dynamisch en flexibel. Onze mensen zijn onze sterkte, en dat vinden wij erg fijn.

3. Open en eerlijk advies

Ideeën werken we graag samen uit met onze klant. Wij zijn de laatste om te zeggen wat moet. Wel geven wij graag advies over wat kan. Dat doen we liefst eerlijk en rechtuit.

4. Transparante prijzen

Als wij je een offerte geven, dan moet je die niet eerst opnieuw gaan uitrekenen. Of de addertjes onder het gras gaan zoeken. Per element geven wij de detailprijs. Zo weet je exact waar je voorstaat met je budget.

5. Vakmanschap staat bovenaan

Wij voelen ons vakman. Door onze ervaring en gedrevenheid, én omdat wij op al onze werken zorgvuldig controle doen. Niet één keer, niet twee keer, maar zelfs tot na het sluiten van de werf.

6. Sterke partner met Profel

Wij zijn gecertificeerd Profel expert. Dat betekent dat wij Belgisch maatwerk leveren. Profel, gelegen te Overpelt, staat voor betrouwbaarheid en innovatie, al 70 jaar.

7. Uitgebreid productaanbod

In ons productaanbod vindt iedereen zijn smaak. Wij bieden een zeer gevarieerd gamma aan producten. Voor elke woning vinden wij de gepaste oplossing, functioneel en esthetisch.

8. Alle werken in eigen beheer

Alle werken waarvoor andere firma’s beroep moeten doen op onderaannemers, doen wij zelf. Wij hebben bijvoorbeeld onze eigen experts in binnen afwerking. Daarmee winnen we tijd en geld. Dat is vooral in het belang van de klant.

9. Wij renoveren waar iemand anders stopt

Voor het vervangen van ramen en deuren zijn wij dé specialist in Limburg. Wij zien oplossingen voor je renovatieproject waar anderen de meetlat al lang weer hebben opgeborgen.