tips voor nieuwe ramen

3 tips om de prijs van nieuwe ramen te drukken

we moeten er niet flauw over doen: nieuwe ramen laten plaatsen, kost veel geld. Toch hoef je geen fortuinen te besteden aan schrijnwerk. Wie slim kiest en dure opties weert, vindt gegarandeerd de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. In dit artikel geven we drie tips om geld te besparen zonder al te veel aan comfort en kwaliteit in te boeten.  

1) Beperk het aantal opendraaiende elementen 

Een raam dat je open- en dicht kan kantelen en/of draaien, heeft meer scharnieren nodig en is dus duurder. Kies daarom dus enkel ramen met opendraaiende elementen wanneer je zeker weet dat het raam in kwestie vaak open zal staan. Wil je je woonkamer even verluchten? Dat kan perfect door één raam open te zetten. Hetzelfde geldt voor de badkamer en de keuken. Met andere woorden: één sluitbaar raam per kamer is voldoende. 

2) Vraag deskundig advies 

Kies een leverancier en installateur die met je meedenkt. Niet alleen in functie van je smaak, maar ook in functie van je budget. Zijn aluminium ramen te hoog gegrepen? Kies dan voor ramen uit pvc met een aluminium look. Met een beetje creativiteit en vindingrijkheid is voor elk budget een mooie oplossing haalbaar. Een ervaren leverancier gidst je moeiteloos door het aanbod.  

3) Profiteer van kortingsacties 

Leveranciers en producenten van ramen geven regelmatig kortingen op hun producten. Hou deze acties goed in het oog en time je bestelling om optimaal te profiteren. Je kunt gerust vandaag al je offerte tekenen. We bestellen de ramen dan zodra de actie begonnen is.  

Ben je op zoek naar een specialist in ramen en deuren? Wil je een correcte prijs-kwaliteit voor je schrijnwerk? En hou je van vakmensen die zich aan de afspraken houden?  

Neem dan contact op met ons.